Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει 4-5 μεταγραφές τον Ιανουάριο και έχει ήδη κλείσει μία για το προσεχές καλοκαίρι και συγκεκριμένα αυτή του Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, ομάδα που θα ανήκει και επισήμως στον Βαγγέλη Μαρινάκη προσεχώς αφού υπάρχει ήδη συμφωνία για την αγορά των μετοχών.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι οι Ερυθρόλευκοι μετά την πρόσληψη του Πέδρο Άλβες στη θέση του αθλητικού διευθυντή και την αλλαγή προπονητή θα επιδιώξουν να κάνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Βασικά οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση 4-5 παικτών και παράλληλα έχουν ήδη κλείσει τον Κοστίνια για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 23χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ, ο οποίος πέρασε από τις ακαδημίες των Πόρτο και Μπράγκα, αγωνίζεται στη Ρίο Άβε και υπήρξε και διεθνής με την Κ21 της χώρας του μία φορά, με το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα του να προβλέπει τα εξής…

Το συνολικό ποσό που θα κοστίσει η μεταγραφή είναι 2,5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του αφού η Ρίο Άβε θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30% ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.