Οριστικό τέλος έβαλε δικαστήριο του Λας Βέγκας στο θέμα που υπήρχε με τις κατηγορίες μιας Αμερικανίδας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό της το 2009, με τον Πορτογάλο άσο της Αλ Νασρ να ξεμπερδεύει μια και καλή πλέον.

Ήταν μια υπόθεση που είχε κλείσει αρχικά με την καταβολή ενός χρηματικού ποσού στην Κάθριν Μαγιόργκα, τη γυναίκα που κατηγορούσε τον CR7 ότι την είχε βιάσει το 2009 στο Λας Βέγκας, προκειμένου να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Το καλοκαίρι του 2018 όμως, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρονάλντο στη Γιουβέντους, το θέμα είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο αφού η Αμερικανίδα δασκάλα και πρώην μοντέλο είχε βάλει ξανά μπρος τις διαδικασίες και ζητούσε να οριστεί δίκη.

Τον Ιούνιο του 2022, λοιπόν, το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λας Βέγκας είχε απαλλάξει τον Κριστιάνο από τις κατηγορίες τονίζοντας πως τα στοιχεία που είχε στα χέρια του δεν ήταν αρκετά για να τον καταδικάσει, με τη Μαγιόργκα να μην τα παρατάει και να κάνει έφεση.

Μια έφεση, όμως, που δεν είχε αποτέλεσμα αφού απορρίφθηκε τώρα από δικαστήριο του Λας Βέγκας, με την υπόθεση να μπαίνει πλέον οριστικά στο αρχείο και τον Ρονάλντο, ο οποίος εξαρχής τόνιζε ότι το σεξ ήταν συναινετικό, να αισθάνεται δικαιωμένος.