Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν αφήσει την Ευρώπη και να βρίσκονται πλέον σε ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία αντίστοιχα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα ξαναπούν από κοντά αφού η Ίντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ σε φιλικό αγώνα στο Ριάντ τον Φεβρουάριο του 2024.

Τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου στην Αλ Νασρ, μια μικτή με παίκτες από τη νέα του ομάδα και την Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε σε φιλικό ματς την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία αγωνιζόταν ο Αργεντίνος. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε διαφημιστεί ως η τελευταία αναμέτρηση των Μέσι και Ρονάλντο αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι.

Τον Φεβρουάριο του 2024, σε λίγους μήνες δηλαδή, η Αλ Νασρ, όπως ανακοινώθηκε, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στο Ριάντ την Ίντερ Μαϊάμι, με τους Σαουδάραβες να διαφημίζουν ήδη τον αγώνα σαν «The Last Dance», ο τελευταίος χορός, η τελευταία φορά που οι Μέσι και Ρονάλντο θα τεθούν αντιμέτωποι.

Αυτό έχει συμβεί 36 φορές μέχρι στιγμής, με τον Αργεντίνο να έχει 16 νίκες με 22 γκολ και 12 ασίστ, ενώ ο Πορτογάλος έχει πανηγυρίσει 11 νίκες με 21 γκολ και μία ασίστ.