Η ομάδα U16 της Άρσεναλ αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Λίβερπουλ και πέτυχε ασύλληπτη νίκη με σκορ… 14-3, έχοντας για απόλυτη πρωταγωνιστή τον Τσίντο Όμπι-Μάρτιν που πέτυχε 10 γκολ «ισοπεδώνοντας» την αντίπαλη άμυνα.

Σε παιχνίδια μικρότερων ηλικιών είναι λογικό το να βλέπουμε μεγαλύτερα σκορ από ό,τι στις πρώτες ομάδες, παρ’ όλα αυτά μοιάζουν με παράλογα όσα έγιναν στην αναμέτρηση των ομάδων κάτω των 16 ετών των Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Οι αριθμοί, άλλωστε, τα λένε όλα.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 14-3, σκορ που μάλλον δεν θα επαναληφθεί σε αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Όμπι-Μάρτιν να είναι σε τρελή κατάσταση και να βάζει… σχεδόν όλα τα γκολ της ομάδας του.

Ο 15χρονος σέντερ φορ σκόραρε 10 φορές και αποτελεί πλέον θέμα συζήτησης στα social media, με την επίδοσή του να είναι τόσο εντυπωσιακή ώστε να επισκιάζει αυτές των συμπαικτών του, όπως για παράδειγμα του Αντρέ Ανούς που σκόραρε και έδωσε και 4 ασίστ ή του 13χρονου Μαξ Ντόουμαν που έβαλε δύο γκολ και έδωσε και τρεις ασίστ.