Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην αυριανή (14/11, 21:05) αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Σέρβος σέντερ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού», καθώς έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού ποδιού, ενώ ταλαιπωρείται και από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο. Έτσι, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, καταστρώνει χωρίς τον 28χρονο τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση των Πειραιωτών στην τρέχουσα εβδομάδα της Euroleague. Υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την Πέμπτη (16/11, 21:15) τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 9η αγωνιστική.

Στον αντίποδα, ο Λουκ Σίκμα θα είναι παρών στο ματς με τη Μακάμπι, καθώς ο Μπαρτζώκας συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αμερικανό, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν. Αντίθετα, εκτός «μάχης» παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος άρχισε προπονήσεις χωρίς επαφή και μετράει αντίστροφα, προκειμένου να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.