Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το παιχνίδι δεν θα αρχίσει στις 19:00 όπως είχε προγραμματιστεί αλλά στις 19:30 αφού η αποστολή των γηπεδούχων κόλλησε στην κίνηση λόγω του Μαραθώνιου.

Οι μετακινήσεις στην Αθήνα το Σάββατο (11/11) είναι δύσκολες αφού πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει λόγω του Μαραθώνιου, με συνέπεια στους υπόλοιπους το μποτιλιάρισμα να είναι έντονο. Γεγονός που επηρεάζει τελικά και το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, η αποστολή της ομάδας δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως στο γήπεδο λόγω της αυξημένης κίνησης, με αποτέλεμα η ώρα έναρξης του αγώνα με τον Πανσερραϊκό να αλλάξει και από 19:00 να πάει για 19:30.

«Ενημερώνουμε ότι η σέντρα της αναμέτρησης του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, καθώς λόγω του Μαραθωνίου, καθυστέρησε η άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο», ανέφεραν οι Περιστεριώτες με ανάρτησή τους στα social media.

Ενημερώνουμε ότι η σέντρα της αναμέτρησης του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, καθώς λόγω του Μαραθωνίου, καθυστέρησε η άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο.

Posted by Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 – Atromitos F.C. (Official) on Saturday, November 11, 2023