Μια χαρούμενη οικογένεια ήταν η οικογένεια Τσιτσιπά με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στο διπλό σε τουρνουά της ATP από τον Στέφανο και τον Πέτρο στο τουρνουά τένις της Αμβέρσας την Κυριακή (22/10).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, οι «Tsitsibros» ανέφεραν πόσο περήφανοι είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας και τη σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα στο πλευρό του, μίλησε για το τί σημαίνει αυτός ο τίτλος για εκείνον.

«Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που πετύχαμε, γιατί δεν ήταν εύκολο για εμάς. Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί και πάντα φτάναμε κοντά απέναντι σε καλές ομάδες, αλλά είχαμε δυσκολίες στο να κάνουμε μεγάλες πορείες στα τουρνουά. Οπότε είναι μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σε ένα 250άρι», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε:

«Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά νιώθω καλύτερα απ’ όταν κερδίζω στα μονά. Και λυπάμαι που είναι έτσι, γιατί όλη η προσοχή μου θα έπρεπε να είναι στα μονά, όμως είναι ένα ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς».

«Ήταν από τα όνειρα του πατέρα μας»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και ο Πέτρος Τσιτσιπάς που μίλησε για τον πατέρα τους και προπονητή τους Απόστολο. «Είμαι σίγουρος πως ήταν ένα από τα όνειρά του ως πατέρας, να βλέπει δύο αγόρια του να σηκώνουν το τρόπαιο. Είμαι σίγουρος πως νιώθει ανακούφιση και πως είναι περήφανος. Είμαι χαρούμενος που ήταν εδώ σήμερα και μας είδε, όπως και η μητέρα μου και η Πάουλα. Είναι εκπληκτικό που μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές».

Μόλις ολοκλήρωσε την φράση του, η Μπαντόσα πήρε το μικρόφωνο προκειμένου να του υποβάλει ερώτηση, αλλά… δεν της ήρθε τίποτα και άφησε το μικρόφωνο πίσω.