Ο Ζάρκο Πάσπαλιε έγραψε τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 και η φανέλα του είναι μία από αυτές που κοσμούν τον διάδρομο έξω από το VIP Room στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να φωτογραφηθεί στο σημείο περιμένοντας την έναρξη του αγώνα με την Παρτιζάν για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Από το 1991 ως το 1994 ο παλαίμαχος Γιουγκοσλάβος, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό μπάσκετ, φόρεσε τη φανέλα των Ερυθρόλευκων και μπορεί το καλοκαίρι του ’94 να τους άφησε για τον Παναθηναϊκό και να έγινε μισητός για τους πρώην οπαδούς του, ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός.

Η «πληγή», επομένως, έκλεισε και ο Ολυμπιακός αναγνωρίζει κανονικά τη σπουδαία προσφορά του Πάσπαλιε, έχοντας τοποθετήσει τη φανέλα του με το Νο8 στον διάδρομο με αυτές των άλλων θρύλων της ομάδας.

Έτσι, πριν τον αγώνα με την Παρτιζάν ο Μαυροβούνιος βρήκε την ευκαιρία να κινηθεί στον χώρο και να βγάλει μια φωτογραφία στο σημείο που βρίσκεται η φανέλα του ενώ στη συνέχεια τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ζόραν Σάβιτς, ο οποίος πλέον έχει πόστο στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr