Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται σε λίγες ώρες (16/10, 21:45) την Ολλανδία στο πιο σημαντικό παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro 2024 αφού διεκδικεί κανονικά και με το νόμο πλέον ένα «εισιτήριο» για τα γερμανική γήπεδα και ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε τις τελικές αποφάσεις του για την 23άδα.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου και στο +3 από τους Οράνιε, οι οποίοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση της OPAP Arena. Ένα παιχνίδι που έχει πάρει τον χαρακτήρα «τελικού πρόκρισης» και ο Πογέτ αποφάσισε να συμπεριλάβει αυτή τη φορά στην 23άδα τον Κωνσταντέλια που είχε μείνει εκτός στον αγώνα με την Ιρλανδία.

Αντιθέτως, έξω από την 23άδα έμειναν οι Γαλανόπουλος, Σάλιακας και Τζαβέλλας, με τον Πογέτ να έχει σε αυτή τούς Βλαχοδήμο, Πασχαλάκη, Διούδη, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Μαυροπάνο, Ρότα, Γούτα, Τσιμίκα, Γιαννούλη, Μπουχαλάκη, Κουρμπέλη, Πέλκα, Μπακασέτα, Κωνσταντέλια, Μάνταλο, Σιώπη, Μασούρα, Ιωαννίδη, Παυλίδη, Φούντα, Χατζηγιοβάνη, Γιακουμάκη.