Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα αθλητικών ειδών των αδελφών Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, μερικά μέτρα μακριά από το γήπεδο των Μπακς, με αθρόα παρουσία κόσμου που έσπευσε να δει από κοντά τον «Greek Freak».

Μιλώντας μερικές ώρες προτού ανοίξουν οι πόρτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε στους ρεπόρτερ που καλύπτουν την καθημερινότητα των Μιλγουόκι Μπακς και του NBA πως είναι «πολύ ενθουσιασμένος» με αυτό το επιχειρηματικό βήμα της οικογένειάς του.

Στα εγκαίνια βρέθηκε εκείνος, ο μεγαλύτερος αδερφός του Θανάσης και ο μικρότερος Άλεξ, όλοι του μέλη του συλλόγου των Μπακς. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο κατάστημα, που είναι το πρώτο των Antetokounbros στις ΗΠΑ και σύμφωνα με τα πλάνα του αναμένεται να ανοίξουν κι άλλα στο μέλλον. Πέραν του εστιατορίου που θα σερβίρει ελληνικές λιχουδιές…

Ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέγραψαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους, ενώ χάρισαν κι ένα ζευγάρι από το νέο μοντέλο παπουτσιών του Giannis. «Διασκεδάσαμε κι ελπίζουμε να διασκεδάσατε κι εσείς», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ανάρτησή του στα social media κι ευχαρίστησε το Μιλγουόκι για την αγάπη που δείχνει σ’ εκείνον και την οικογένειά του και την υποστήριξη που του προσφέρει.

Διάχυτος ο ενθουσιασμός

Μετά τη μεγάλη μεταγραφή του Ντέιμιαν Λίλαρντ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και με τους Μιλγουόκι Μπακς να λογαριάζονται το μεγάλο φαβορί μαζί με τους Μπόστον Σέλτικς για την κατάκτηση του τίτλου, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην πόλη αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα.

Από εκεί που άφηνε το μέλλον του στον… αέρα, πλέον λέει πως θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα έχει μεγαλύτερη αξία να το πράξει από οικονομικής άποψης. Οι οπαδοί των Μπακς περιμένουν πλέον τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μείνει στην ομάδα μακροχρόνια.