Ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά σε μια μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο αφού μέχρι το 96ο λεπτό ήταν μπροστά με 2-1 αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 2-2, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην κρύβει τον εκνευρισμό του στις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στη 2η θέση αλλά έχασαν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά από τους Πράσινους, με τον προπονητή του να μην κρύβει τον εκνευρισμό του στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη.

«Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Υπάρχει διαφθορά με τις αποφάσεις. Ας παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες σε εμάς, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο. Το γκολ μπαίνει μετά τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν. Είναι πολλά πράγματα για να το αφήσουμε να περάσει έτσι», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου και συνέχισε.

«Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε. Στο δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικά. Αν είναι τα πράγματα έτσι, μια ομάδα όταν νιώθει ότι έχει αυτή την ώθηση, παίρνει αυτοπεποίθηση. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, δεν είναι φυσιολογικό αυτό».