Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Ρόδο για το Super Cup και στο περιθώριο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου έλαβε χώρα και η βράβευση των καλύτερων της περσινής σεζόν, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ένας εξ αυτών και να αναφέρεται στους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, τον οποίο σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος ήταν το πρόσωπο του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με την απόφασ΄του να φύγει από τους Ερυθρόλευκους και να υπογράψει στους Πράσινους, είπε τα εξής στις δηλώσεις του…

Για τη βράβευσή του: «Ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι δεύτερη φορά στην καλύτερη πεντάδα. Πέρυσι με τον Ολυμπιακό είχαμε μία εξαιρετική πορεία και καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, φέτος όμως είμαστε έδω με τον Παναθηναϊκό για να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του που είναι μεγάλη και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Για το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό: «Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι αναμφισβήτητα από τους μεγαλύτερους και επιβιώνει και συντηρείται από τους τίτλους. Η φετινή χρονιά είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για όλον τον οργανισμό και όλον τον κόσμο. Ο πρώτος τίτλος της σεζόν είναι πολύ σημαντικός και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όσον αφορά εμένα είμαι αρκετά έμπειρος ενώ με έχουν βοηθήσει αρκετά οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές ώστε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν και γενικότερα να έχουμε μια καλή χρονιά».

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ήταν επίσης στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, αλλά είμαστε και επαγγελματίες. Αυτή τη φορά ο δρόμος μας είναι διαφορετικός. Η επιτυχία του ενός, είναι η αποτυχία του άλλου. Θα είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά στο γήπεδο».