Ο Κώστας Σλούκας ήταν το πρόσωπο του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με την απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να αναφέρεται σε αυτό με δηλώσεις που έκανε στον σερβικό Τύπο, αποθεώνοντας και τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Έλληνας γκαρντ πρωταγωνίστησε στην πιο… ιντριγκαδόρικη μεταγραφή που έγινε φέτος στο μπάσκετ και μιλώντας στο «Sport Klub» τόνισε πως ήταν μια εύκολη απόφαση. Αναλυτικά όσα είπε ο Σλούκας…

Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Euroleague: «Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς, μέχρι το τέλος»».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι εκπληκτικός προπονητής, όλοι το ξέρουν αυτό. Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του, κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ αυτό».