Η ήττα από τη Μπράιτον με 1-3 στο Όλντ Τράφορντ άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 13η θέση και στο -9 από την κορυφή μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Premier League, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ για μια σειρά από λόγους και τον αγγλικό Τύπο να υποστηρίζει ότι τέσσερις παίκτες πιάστηκαν στα χέρια στα αποδυτήρια.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι άρχισαν με όνειρα τη σεζόν αλλά το ξεκίνημα είναι εφιαλτικό με συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και με προβλήματα σαν κι αυτά που προέκυψαν με τις τιμωρίες στους Άντονι και Τζέιντον Σάντσο. Μέσα σε όλα αυτά, φυσικά, υπάρχει και η συνεχής κριτική προς τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, με αποτέλεσμα το άμεσο μέλλον να μη φαντάζει και τόσο ευοίωνο.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η Sun, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι σε οριακό σημείο και τα αποδυτήρια είναι έτοιμα να… εκραγούν, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπράιτον η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει για τα καλά, με τον Μπρούνο Φερνάντες να τσακώνεται με τον ΜακΤόμινεϊ και τον Λισάντο Λόπες να τα βάζει με τον Βίκτορ Λίντελοφ.

Αυτοί οι 4 παίκτες, σύμφωνα με τη Sun πάντα, ήρθαν στα χέρια και η ομάδα δείχνει να οδηγείται σε αδιέξοδο, με τη διοίκηση να καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις ώστε να αρχίσει να στρώνει η κατάσταση σιγά-σιγά.