Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ με Τζίμα και Μπάλαν αλλά ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε με Άβαρες και Ρεγκίς, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 2-2 για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα, να είναι πιο επιθετικοί και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ αλλά ο Τσαούσης πρόλαβε προ του Μπαρτόλο στο 10′ ενώ ο Σίτο δεν βρήκε τη μπάλα μετά το γύρισμα του Μπαρτόλο στο 13′. Και αφού δεν έγινε το 1-0, έγινε αμέσως μετά το 0-1.

Στο 16′ ο Σόρια έκανε μια μπαλιά που έδειχνε ακίνδυνη αλλά τελικά βρήκε τον Τζίμα, ο οποίος άδειασε τον Καρμόνα και εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 0-1. Σκορ που δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 21′ ο Άλβαρες με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 1-1.

Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά πλέον με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά για το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά πέτυχαν… και οι δύο. Αρχικά οι Ηπειρώτες, οι οποίοι στο 28′ έκαναν το 1-2 με τον Μπαλάν στο τετ α τετ μετά την κάθετη του Τζίμα, στη συνέχεια οι Αρκάδες έκαναν το 2-2 στο 45’+4′ με κεφαλιά του Κρέσπι μετά το κόρνερ του Μπαρτόλο.

Γεμάτο, δηλαδή, το πρώτο ημίχρονο, πιο ήρεμο όμως το δεύτερο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γηπεδούχοι έψαχναν το τρίτο γκολ και οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν. Ο Αστέρας ήταν πιο κινητικός και πιο επικίνδυνος, έχοντας φάσεις με τους Μιριτέλο, Ζουκάνοβιτς και Μάντζη αλλά ο ΠΑΣ αμύνθηκε σωστά και κατάφερε τελικά να φύγει με βαθμό από την Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Γκρόζντανιτς (77′ Μάντζης), Μουνάφο (59′ Ντιαρά), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (77′ Καλτσάς), Σίτο (59′ Βίκο), Μιριτέλο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (72′ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (54′ Ροσέρο), Τζίμας (54′ Γκάρο), Μπάλαν.