Η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας να διώξει από την εθνική ομάδα της χώρας τον Άντονι μετά τις καταγγελίες και τη μήνυση της πρώην συντρόφου του για απειλές και για σωματική και ψυχολογική βία, έχουν ως αποτέλεσμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτονται πλέον το ενδεχόμενο να τον αφήσουν εκτός ομάδας.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν πάρει αυτή την απόφαση με τον Μέισον Γκρίνγουντ όταν είχε προκύψει ανάλογο θέμα και οι διοικούντες το κλαμπ προφανώς ήλπιζαν ότι δεν θα είχαν να αντιμετωπίσουν ξανά μια τέτοια κατάσταση. Θα πρέπει να το κάνουν όμως.

Η απόφαση της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να διώξει από την εθνική ομάδα τον Άντονι προκαλεί πίεση στη Γιουνάιτεντ, η οποία καλείται να πάρει θέση έπειτα από τις καταγγελίες και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύντροφός του.

Το θέμα, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για την ομάδα του Μάντσεστερ επειδή έδωσε… 95 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ από τον Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι, αν και ποτέ δεν έπεισε ότι άξιζε τόσα λεφτά, αφού αποτελούσε βασική επιλογή του Έρικ Τεν Χαγκ.