Το δρόμο των φυλακών που πήραν ήδη από χθες τα τρία συγκατηγορούμενα αδέλφια του, ακολούθησε, μετά την απολογία του στην 4η τακτική ανακρίτρια και ο τελευταίος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 37χρονου, ο οποίος, απολογούμενος, φέρεται να κινήθηκε στην ίδια υπερασπιστική γραμμή με τα αδέλφια του, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος υποστήριξε πως πρόθεσή τους δεν ήταν να σκοτώσουν τον άτυχο επιχειρηματία αλλά να τον χτυπήσουν, επειδή είχε προηγηθεί η απόλυση του 32χρονου από το ψητοπωλείο και ακολούθησαν γραπτά μηνύματα με τον πρώην εργοδότη του που φαίνεται να όξυναν τα πνεύματα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος -που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα κατά τον ξυλοδαρμό- κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι.

Όλοι διώκονται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού (και επιπλέον ο 20χρονος για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία) ενώ για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί στο προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.