Νέα στοιχεία προκύπτουν για το θάνατο της 58χρονης τουρίστριας στο Πήλιο, καθώς μετά την ανατροπή πως σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής της, οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν πως ήταν νεκρή για περισσότερες από 4 ώρες! Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της.

H γυναίκα που είχε νοικιάσει σπίτι στο Νότιο Πήλιο και έκανε διακοπές, πριν από περίπου 11 ημέρες βρέθηκε νεκρή σε παραλία της περιοχής και ο θάνατός της αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Από την παραλία της Μηλίνας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε σε αιφνίδια αίτια.

Όπως προβλέπει η διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Ωστόσο η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας.

Η νεκροτοψία – νεκροτομή έφερε ανατροπή στην υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί σφαίρα -μικρού διαμετρήματος – στην πλάτη, προκαλώντας της ένα διαμπερές τραύμα.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Μαγνησία» αναφέρουν ότι ήδη ανακρίνεται ο σύζυγος του θύματος, ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν έγινε από την Αστυνομία.