Μία φωτογραφία ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε 16χρονη μαθήτρια από το 1ο ΕΠΑΛ Ζωγράφου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tlive». Στη φωτογραφία φαίνεται μία τούφα μαλλιών, η οποία, σύμφωνα με την εκπομπή, φέρεται να ανήκει σε μία από τις κοπέλες που επιτέθηκαν στην 16χρονη.

Στην εκπομπή μίλησαν και συμμαθητές της μαθήτριας, αρκετοί εκ των οποίων υποστηρίζουν ότι δεν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Η μία κοπέλα, η 16χρονη που ξυλοκοπήθηκε, ήταν ήδη στην τουαλέτα, και πήγαν και οι υπόλοιπες κοπέλες. Δεν ξέρω τι έγινε, μετά είπαν ότι την έδειραν και η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο γιατί χτύπησε το κεφάλι της» λέει μία μαθήτρια.

«Εγώ άκουγα μια βαβούρα στις τουαλέτες και πήγα να δω τι γίνεται. Είδα δύο κοπέλες να τραβάνε από τα μαλλιά μία άλλη κοπέλα και μετά ήρθε ένας καθηγητής και τις χώρισε» αναφέρει ένας μαθητής.

«Είδα την κοπέλα που λέγεται θύμα να τραβάει την άλλη κοπέλα από τα μαλλιά και να τη χτυπάει και τώρα προσπαθεί να το παίξει αθώα. Ήταν μια κοπέλα που δεν της έδιναν σημασία στο σχολείο και μπορεί έτσι να ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα» υποστηρίζει μία άλλη μαθήτρια.

Η καταγγελία της 16χρονης: Με χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αθηνών έχει μπει η καταγγελία μιας 16χρονης μαθήτριας του 1ου ΕΠΑΛ Ζωγράφου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πέντε συμμαθήτριές της.

Το περιστατικό φαίνεται ότι έγινε στις 12 Νοεμβρίου μετά από λογομαχία που είχε η 16χρονη με μια συμμαθήτριά της εντός της σχολικής αίθουσας, για μία θέση εντός της αίθουσας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο διάλειμμα η 16χρονη δέχθηκε επίθεση από πέντε συνομήλικές της. Όπως κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με γροθιές όσο και με τα πόδια.

Αρχικά επέλεξε να μην ενημερώσει για το σοκαριστικό συμβάν ούτε τους γονείς της ωστόσο την επομένη ένιωθε έντονες ζαλάδες και μίλησε στη μητέρα της η οποία τη μετέφερε στο νοσοκομείο για περίθαλψη και εξετάσεις.

Αμέσως μετά η 16χρονη και η μητέρα της μετέβησαν στο ΑΤ Ζωγράφου και προχωρήσαν σε καταγγελία. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει καταθέσεις τόσο από τη 16χρονη όσο και από τις συμμαθήτριες της ενώ έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στην καταγγέλλουσα.