Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Στεφάνου (χ/θ 27+960), της περιοχής του δήμου Διονύσου, κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 18 Μαΐου και ώρες από 23:00 έως 06:00 της επομένης, σε τρεις φάσεις:

1η φάση:

Λ. Κρυονερίου, στο τμήμα από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και για απόσταση 120 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κρυονέρι, με μέγιστο πλάτος δύο μέτρα και πενήντα εκατοστά (2,50 μ.) από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος και για τις δύο κατευθύνσεις.

2η φάση:

Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο σημείο συμβολής της με την Λ. Κρυονερίου, εκατέρωθεν της παρακείμενης νησίδας που χωρίζει τις κατευθύνσεις αυτής, καθ’ όλο το μήκος της, στο μέσο του οδοστρώματος, κατά πλάτος αυτού. Το σύνολο του αποκλεισμού για κάθε κατεύθυνση (προς Λαμία και προς Αθήνα), θα είναι 4,5 μέτρα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος και για τις δύο κατευθύνσεις.

3η φάση:

Λ. Κρυονερίου, στο τμήμα της 125 μέτρα προ και μέχρι την συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μέγιστου πλάτους 2,5 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κρυονέρι. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.