Βίντεο – ντοκουμέντο από το επεισόδιο που οδήγησε στον πυροβολισμό 29χρονου από έναν 22χρονο στην Κρήτη. Οι δύο νεαροί διασκέδαζαν, παρεξηγήθηκαν για μια προσπέραση και ο δράστης πυροβόλησε το θύμα. Ο 29χρονος εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, όλα ξεκινούν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου στις 03:07 το πρωί. Τα δύο οχήματα θύματος και δράστη σταθμεύουν κοντά το ένα στο άλλο στην Εθνική Οδών Μοιρών – Τυμπακίου με κατεύθυνση προς Τυμπάκι.

Αρχίζουν και λογομάχουν: «Λέγε βρε μπ….. Λέγε βρε! Γιατί δεν με άφησες να περάσω από εκεί; Άμε να φύγεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω».

Παραμένουν και οι δύο στα αυτοκίνητά τους. Ο 29χρονος βάζει μπρος με κατεύθυνση προς Μοίρες και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οπισθοχωρεί και αλλάζει πορεία. Όμως το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος, φαίνεται να γυρίζει και να ακολουθεί τελικά το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου.

Ο 29χρονος βάζει μπρος με κατεύθυνση προς Μοίρες και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οπισθοχωρεί και αλλάζει πορεία. Όμως το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος, φαίνεται να γυρίζει και να ακολουθεί τελικά το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο 22χρονος φαίνεται να σταματά στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Τότε ο 29χρονος τον προσπερνάει και αφού το αντιληφθεί γυρνά πίσω στο ύψος του σταματημένου αυτοκινήτου του κατηγορούμενου. Ο 22χρονος σηκώνει το όπλο και διακρίνεται η λάμψη από τη στιγμή του πυροβολισμού.

Ο πατέρας του 22χρονου μιλώντας στο MEGA, αναφέρει: «Το παιδί μπορεί να είναι ζωηρό, είναι πολύ φιλότιμο και ήταν στη δουλειά του. Έχει βγάλει το λύκειο, έχει πάει στις ειδικές δυνάμεις το παιδί. Ήπιανε ποτά, ήταν σε γλέντι, ήταν μεθυσμένοι, αυτά συμβαίνουν, ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Δεν είναι καν όπλο αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχαν άλλα δύο άτομα.