Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά που είχε με διανομέα, ύστερα από παρατήρηση που έκανε το θύμα.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σε βάρος 27χρονου διανομέα, που συνελήφθη μετά τον θάνατο του 50χρονου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία «μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2023), στο κέντρο της πόλης, 27χρονος ημεδαπός προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε».

«Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα», διευκρινίζεται.