Κορδέλες της Αστυνομίας, σπασμένες γλάστρες και κηλίδες αίματος παντού. Αυτό είναι το σκηνικό στο καφενείο του Μυλοποτάμου μετά τον πυροβολισμό του 50χρονου ιδιοκτήτη ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 50χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δέχθηκε δύο σφαίρες. Η μια τον βρήκε στο στήθος και η δεύτερη στην κοιλιά και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/07) και λίγο πριν φύγει από το μαγαζί του στον Μυλοπόταμο.

Ο άγνωστος άνδρας τον πλησίασε και τον πυροβόλησε.

Δίπλα από το καφενείο, λειτουργεί ένα δεύτερο καφενείο, με τον ιδιοκτήτη του οποίου ο 50χρονος φέρεται να είχε προστριβές για τα τραπεζοκαθίσματα καθώς διεκδικούσαν και οι δύο τον ίδιο περιορισμένο χώρο.

Ο ιδιοκτήτης του δεύτερου καφενείου, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εξαφανίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση με τους φόβους για βεντέτα να έχουν «φουντώσει» για τα καλά στην περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν συνεχή παρουσία στο σημείο και κυρίως ανάμεσα στα δύο καφενεία υπό το φόβο των επεισοδίων.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε ελαφρά και ο 57χρονος υπάλληλος του καφενείου. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, δεν πρόλαβε να δει τον δράστη ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.