Μέρα με τη μέρα, νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Τα βίντεο – ντοκουμέντο που έρχονται στη δημοσιότητα, ρίχνουν φως στην υπόθεση και δίνουν πληροφορίες για το τι έγινε ακριβώς το μοιραίο βράδυ του θανάτου της αλλά και τις επόμενες ημέρες.

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής οδήγησαν τους αστυνομικούς στα χνάρια της εξιχνίασης. Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσιεύθηκε από την εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, φαίνεται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια, να φεύγει μαζί της με το μηχανάκι του. Εκείνη κάθεται πίσω του, ως συνοδηγός, ενώ αυτός την οδηγεί σε άγνωστο σημείο.

Συνθέτοντας τα καρέ των βίντεο ένα προς ένα, οι αστυνομικοί βρήκαν το εγκαταλελειμμένο κτήριο στο οποίο ο 32χρονος πήγε την Αναστάζια, τη βίασε και τη στραγγάλισε. Στη συνέχεια, ο ίδιος μετέφερε το άψυχο σώμα της δίπλα από τον υγροβιότοπο στις Αλυκές, όπου η άτυχη βρέθηκε νεκρή μετά από 6 μέρες.

«Δεν είχα σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια. Πήγαμε σπίτι μου και ήπιαμε μπίρες. Στη συνέχεια την άφησα κοντά σε ταβέρνα στο Μαρμάρι. Από εκεί θα την έπαιρνε ο σύντροφός της. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν τη σκότωσα εγώ», ισχυρίζεται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός στην απολογία του.

Στα πλάνα που ακολουθούν, ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος της Αναστάζια φαίνεται δύο μέρες μετά από το έγκλημα να κατευθύνεται προς την περιοχή που ξεψύχησε η 27χρονη, ενώ αργότερα είναι με το κινητό στα χέρια και πηγαίνει προς το σπίτι του. Στη συνέχεια, πήγε με ποδήλατο σε κατάστημα στο Μαρμάρι, όπου έκανε ανάληψη χρημάτων και ρώτησε πού θα μπορούσε να βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία.

«Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα γιατί είμαι άνεργος. Μίλησα με φίλους στην Ιταλία και μου είπαν ότι υπάρχουν δουλειές. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το έγκλημα», τόνισε ο 32χρονος.

Είχε διαγράψει όλα τα δεδομένα από το κινητό του

Μετά από όλα αυτά, κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του, όπως πρόκυψε από την ανάκτηση των δεδομένων της συσκευής του, που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Όσα αποκαλύφθηκαν με την ανάκτηση των δεδομένων, ήταν πως ο ίδιος είχε κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο, όπως «πώς να εξαφανίσετε το DNA από ένα σώμα» και «πώς να κρύψετε ένα πτώμα».

Επιπλέον, τα ανακτημένα αρχεία από το κινητό του, αναφέρουν πως ο Μπαγκλαντεσιανός έστειλε μήνυμα σε ομοεθνή του, λέγοντας του «πρέπει να φύγω, πρέπει να έρθω στην Ιταλία».