Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι ακόμη τέσσερις άνδρες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον 14ο ανακριτή από την οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους .

Η λίστα των προσώπων που έχουν μπει στο «κάδρο» της υπόθεσης συνεχώς μεγαλώνει ενώ ήδη βρίσκονται στη φυλακή 30 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης.

Η νέα πολύωρη κατάθεση της ανήλικης έφερε στο φως και νέα πρόσωπα για τα οποία φέρεται να έδωσε στοιχεία ικανά να φέρουν τέσσερις άνδρες στη θέση του κατηγορούμενου. Έτσι, οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης για γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ανήλικη, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 63χρονος ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας όπου φέρεται να επιχείρησε να παγιδεύσει μια 14χρονη κλείνοντας ερωτικό ραντεβού αλλά έγινε αντιληπτός από τους γονείς της.

Μαζί με τον 63χρονο καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ένας 82χρονος αλλά και ακόμη δυο άνδρες 43 και 46 ετών, Πακιστανικής καταγωγής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος εμφανίζεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 82χρονο στον οποίο και γνώρισε την ανήλικη.