Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του ένα μωρό το οποίο απεγκλώβισε λίγη ώρα νωρίτερα από αυτοκίνητο. Το μωρό είχε αφεθεί μόνο του στο όχημα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία στο twitter ενώ τονίζεται πως το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όπου σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

«Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κρατά στην αγκαλιά του μωρό το οποίο απεγκλώβισε λίγο νωρίτερα, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε όχημα. Το μωρό μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου σύμφωνα με τους ιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του» αναφέρεται στο μήνυμα της ανάρτησης.

Το νέο περιστατικό με την εγκατάλειψη του βρέφους μέσα σε αυτοκίνητο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Η είδηση προκάλεσε ανατριχίλα καθώς έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από ανάλογο περιστατικό στην Αρτα όπου το 5,5 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά ενώ η μητέρα και ο σύντροφός της που το άφησαν μόνο του για να πάνε να ψωνίσουν συνελήφθησαν με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.