Μετά τις δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση της απαγωγής, δολοφονίας και εξαφάνισης του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου, δύο ακόμα άτομα καλούνται την ερχόμενη Τρίτη να δώσουν εξηγήσεις.

Πρόκειται για δύο αστυνομικούς, συγγενείς του βασικού κατηγορούμενου και καταδικασθέντα για την συγκεκριμένη υπόθεση, οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με το MEGA και τον δημοσιογράφο του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο, γνώριζαν την οικογένεια του Μάριου.

Οι δύο άνδρες που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, είναι ανάμεσα στα 8 άτομα για τα οποία φέρεται να έχουν προκύψει ενδείξεις για συμμετοχή τους σε κάποια φάση του εγκλήματος. Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες.

Όσο για τους δύο που έχουν ήδη συλληφθεί. Πρόκειται για έναν πρώην εργαζόμενο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον Άλιμο, ο οποίος φέρεται να είχε επαφές με τον εγκέφαλο της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο άνδρας είχε ύποπτες τηλεφωνικές επαφές, ενώ εμφανίζεται να έχει ασθενές άλλοθι. Ο συγκεκριμένος ήταν οδηγός σε σημαντικό στέλεχος τράπεζας.

Ο δεύτερος διατηρούσε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ενώ είχε και εκείνος επαφές με τον εγκέφαλο της απαγωγής. Μιλούσαν για κάποιες «δουλειές», ενώ αναφέρονταν χαρακτηριστικά σε ένα «γιαπί». Ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται σύμφωνα με το MEGA ύποπτος καθώς φέρεται να έκαψε το ΙΧ που επιβιβάστηκε ο Μάριος. Εκεί εστιάζει το ενδιαφέρον της η Ελληνική Αστυνομία.