Η αδερφή του 55χρονου από τη Μυτιλήνη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, επειδή του έβαλε φωτιά η σύζυγός του, ανέφερε πως εκείνη τον ζήλευε και ότι είχε θέμα με το αλκοόλ.

Η γυναίκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε πως «του έλεγα Γιάννη “χώρισε”. Έλεγε το βράδυ πώς θα πάει στο σπίτι για την γκρίνια της, πολλές φορές κοιμόταν στο μαγαζί. Η γυναίκα έπινε, τον ζήλευε. Ζήλευε τη γυναίκα που ήταν μέσα στο μαγαζί».

Επίσης, ο αδερφός του 55χρονου σημείωσε πως «νόμιζε ότι ήταν κρασί και δεν μπόρεσε να το αποφύγει», αναφερόμενος στο υγρό με το οποίο τον περιέλουσε η 49χρονη σύζυγός του.

Ο 55χρονος και η σύζυγός του

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το θύμα, λίγη ώρα αργότερα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, σημειώνεται πως τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους σε δυστυχήματα.