Ο πατέρας της γυναίκας που περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το σύζυγό της στη Μυτιλήνη, αποκάλυψε πως η κόρη του ξεκίνησε να πίνει λόγω της απώλειας των δύο παιδιών της, με αποτέλεσμα να έχει συχνούς καυγάδες στο σπίτι.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη και είπε πως «έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρίνιαζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε».

«Έχω μια γκαρσονιέρα νοικιασμένη κι ερχόταν και με κοίταζε, γιατί είμαι μοναχός. Αν δεν έφευγε από το σπίτι, άρχιζε το πιοτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «ήθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει». «Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα… Μάλλον πιωμένη ήταν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 49χρονης.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το θύμα, λίγη ώρα αργότερα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, σημειώνεται πως τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά τους σε δυστυχήματα.