Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στη Μυτιλήνη, με θύμα γνωστό ιδιοκτήτη εστιατορίου να τυλίγεται στις φλόγες από την ίδια του τη γυναίκα. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα ενώ η μοίρα τους είχε παίξει άσχημα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται το Mega, από τα τρία παιδιά που είχαν αποκτήσει, έχασαν τα δύο σε τραγικά δυστυχήματα. Το ένα παιδί πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του. Τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας φαίνεται ότι είχαν κλονίσει τη σχέση του ζευγαριού.

Όσοι γνωρίζουν αναφέρουν ότι οι καυγάδες ήταν συχνοί μεταξύ τους με την γυναίκα να εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά μετά τις απώλειες των δύο παιδιών της.

Άλλες μαρτυρίες συγγενών κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια που εκδήλωνε η γυναίκα απέναντι στον σύζυγό της. Μάλιστα τον απειλούσε αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Πώς έγινε το σοκαριστικό περιστατικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας γνωστός σε όλη τη Μυτιλήνη ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα. Με τη σύζυγό του είχαν έναν έντονο καυγά και τότε η γυναίκα πήρε το δοχείο με το εύφλεκτο υγρό που είχαν για τα κάρβουνα, το άδειασε πάνω στον άνδρα και τον πυρπόλησε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πήγε στο μαγαζί με ένα μπουκάλι βενζίνη και τον περιέλουσε στο κεφάλι βάζοντάς του φωτιά στη συνέχεια με έναν αναπτήρα. Μάλιστα η φωτιά επεκτάθηκε για λίγο και στο μαγαζί χωρίς να πάρει διαστάσεις.

Από τις φωνές του άτυχου άνδρα αναστατώθηκε όλη η γειτονιά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του, σχεδόν στο 45%. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εσωτερικά εγκαύματα λόγω του καυτού καπνού που εισέπνευσε.

Μάλιστα εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης του εγκαυματία κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα η γυναίκα οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου και κρατείται και όπως όλα δείχνουν θα συλληφθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.