Ξέσπασε η αδερφή του 7χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε πριν από 11 χρόνια ανήμερα της Ανάστασης στη Χαλκίδα, εξαιτίας ρίψης βεγγαλικών που έπεσαν έξω από την εκκλησία που βρίσκονταν.

Η Γαρυφαλλιά μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη και ανέφερε πως «την Ανάσταση του Κυρίου θα την περιμένουμε πάντα, ό,τι και να έχει συμβεί στο σπίτι μας. Πάω στην εκκλησία για να κοινωνήσω, πάω για τον Χριστό ότι και να έγινε, η Ανάσταση είναι στην ψυχή μας».

Επίσης, περιγράφοντας τη στιγμή που η κροτίδα καρφώθηκε στο μάτι του αδερφού της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, δήλωσε πως «τότε που συνέβη το σκηνικό ήμουν 10 χρονών, ήμουν σε ηλικία που αντιλαμβανόμουν τα πάντα αλλά δεν μπορούσα να φωνάξω. Είχα βάλει στόχο ζωής να μιλήσω. Περνώντας τα χρόνια δημιούργησα μία παρέα στο TikTok και αποφάσισα να μιλήσω. Όταν έρχονται αυτές οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στο σπίτι μου όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι σαν να έγινε χθες».

«Βγήκα να μιλήσω γιατί αν έχω μια μικρή επιρροή και συνετιστεί έστω και ένας θα είμαι ευτυχισμένη. Εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Ο κόσμος ξεχνάει αν δεν βγούμε να μιλήσουμε ο κόσμος θα το κάνει κάθε χρόνο. Όσο έχω τη δύναμη θα βγαίνω και θα μιλάω γιατί ξέρω πώς είναι να μην κάνεις γιορτές και να πενθείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.