Για περισσότερα από 10 χρόνια κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες μαθήτριές του, κάτι που, όμως αρνείται να πιστέψει η μητέρα του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη. Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάνει λόγο για ένα καλό παιδί, που αγαπούσε τον αθλητισμό και τα παιδιά. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο του, και αναρωτήθηκε «ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά».

«Ο γιος μου από μικρός ήταν ένα υπάκουο και καλό παιδί όπως και η κόρη μου. Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αρχές και με δυσκολίες. Ξεκίνησε το άθλημα μικρός και έφτασε σε καλό επίπεδο, μπήκε στην Εθνική Ομάδα. Ποτέ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι ο γιος μου έκανε χρήση ουσιών. Ήταν πάντα ενάντια σε αυτά τα πράγματα. Ήταν αθλητής, έπινε και τρεφόταν υγιεινά. Είχε μια κανονική ζωή. Αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του και ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά. Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς θα το έβλεπα. Δεν είχε πολλές σχέσεις στη ζωή του. Πριν παντρευτεί είχε δύο-τρεις σχέσεις. Ήταν σταθερός και μαζεμένος, δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα περίεργο. Μετά παντρεύτηκε, έκανε το παιδάκι του. Είχε κάποιες δυσκολίες στον γάμο του, αλλά ως εκεί» είπε.

Και συνέχισε: «Ο εγγονός μου γεννήθηκε την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο γιος μου. Το λατρεύει το παιδί του, ήταν κολλητοί. Το παιδί δεν μπορούσε χωρίς τον μπαμπά του. Λέει συνέχεια “ο μπαμπά μου” και “πότε θα έρθει ο μπαμπάς μου”. Έχει λατρεία ο ένας στον άλλο. Είναι σαν κεραυνός όλο αυτό για μένα, δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν είχε δείξει ποτέ τέτοια σημάδια. Ποτέ. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά».

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα»

Όπως τονίζει ο γιος της είναι χάλια και λέει πως τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά που προπονούσε μίλαγαν πάντα με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτόν.

«Του μίλησα χθες στο τηλέφωνο. Δεν μου διευκρίνισε κάτι, ήταν χάλια. Αν βλέπατε στις προπονήσεις του πώς τον αγαπούσαν τα παιδάκια, πώς τα πρόσεχε, χωρίς να τα ζορίζει στην προπόνηση. Αυτά που ακούω είναι εξωφρενικά πράγματα. Όταν χώρισε έψαχνε να βρει σπίτι, τα οικονομικά του ήταν δύσκολα και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Αναγκαστικά είχε ένα μικρό χώρο στη σχολή του για να κοιμάται. Προπονούσε παιδιά από το 2004, από τεσσάρων ετών παιδάκια. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Πήγαινα στη σχολή και έβλεπα τα παιδιά και τους γονείς ενθουσιασμένα. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό, ποιος ήθελε να κάνει αυτό το κακό. Έχω παλέψει πολύ στη ζωή μου γι’ αυτά τα παιδιά. Άκουγα και τους γονείς να λένε τι καλός άνθρωπος είναι και τα παιδιά έλεγαν «ο δάσκαλός μας. Όσες φορές πήγαινα, δεν άκουγα κακό λόγο».