Καρέ – καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά το βίντεο με τον άγριο καυγά που είχε η 47χρονη με τον 50χρονο ασφαλιστή – σύμβουλο επενδύσεων, λίγο πριν απαγχονιστεί με βρόγχο που έφτιαξε με τη ζώνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό τηλέφωνο της συλληφθείσας το βίντεο στο οποίο ακούγεται η ίδια να φωνάζει προς τον 50χρονο: «Πες μου ρε (…) που έχεις τα λεφτά. Θα σε σκοτώσω». Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι το βίντεο γυρίστηκε 1,5 ώρα πριν τον απαγχονισμό του 50χρονο ασφαλιστή και δεν δείχνει το επίμαχο σημείο που πηγαίνει στο δωμάτιο του.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η 47χρονη παρέμεινε στο σπίτι του 50χρονου στο Μοσχάτο για περίπου δύο ώρες. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα η γυναίκα ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. «Μέσα είναι κρεμασμένος. Μου χρωστούσε λεφτά», φέρεται να είπε. Η 47χρονη φέρεται να του είχε δώσει μαζί με συγγενικό της πρόσωπο, περίπου 150.000 ευρώ για επενδύσεις, με την ίδια να υποστηρίζει πως εξαπατήθηκε και έχασε τα χρήματα της.

Οι τρεις γιοι της κατηγορούμενης μαζί με τη μητέρα της βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (17/1) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στο πλευρό της 47χρονης. Ένας από τους γιους της μάλιστα υποστήριξε πως: «Η μητέρα μου είχε άγνοια κινδύνου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Εκείνος μας χρωστούσε πολλά χρήματα. Χρωστούσε και σε άλλους τεράστια ποσά. Είμαστε συντετριμμένοι».

Ο 50χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έλεγε πως η σύζυγος του, είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του και είχε σηκώσει όλα τα χρήματα, με αποτέλεσμα να μην έχει να τα επιστρέψει. Από την ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνεται ότι η γυναίκα έχει «εξαφανιστεί», δεν γνωρίζουν όμως εάν όντως πήρε τα χρήματα.

Τέλος, υπάρχει πληροφορία ότι ένα ακόμη πρόσωπο έχει καταγγείλει τον 50χρονο ότι του «έφαγε» χρήματα.

Το βίντεο ντοκουμέντο πριν το έγκλημα στο Μοσχάτο