Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 50χρονος έχασε τη ζωή του, στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, προσπαθούν να διελευκάνουν οι αστυνομικές αρχές. Η 47χρονη που εντοπίστηκε την Δευτέρα μέσα στο διαμέρισμα, δίπλα στον απαγχονισμένο άνδρα, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία του.

Όπως φέρεται να είπε στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα να αυτοκτονήσει, του έσπρωξα την καρέκλα για να κρεμαστεί».

Στο κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η 47χρονη φέρεται να κατέγραφε τον καβγά με τον 50χρονο ασφαλιστή– επενδυτή, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο. Στο βίντεο – αναφέρουν αστυνομικές πηγές- φαίνεται το θύμα να κάθεται στον καναπέ και εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό και να φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο».

Ωστόχο δεν έχει καταγραφεί η στιγμή του απαγχονισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε, υποστήριξε: «Ανέβηκε σε μία καρέκλα και πέρασε στο λαιμό του, τη θηλιά που είχε φτιάξει με μία ζώνη στο μονόζυγο της πόρτας. Εγώ του τράβηξα την καρέκλα».

Γειτόνισσα του 50χρονου περιγράφει: «Είδα την πόρτα ανοικτή και όλα άνω κάτω, λέω τι έγινε; Πολύ καλό παιδί ήταν, για μας πώς τον βλέπαμε, μια καλημέρα, πολύ καλή οικογένεια ήταν».

Πριν φτάσει στο σπίτι του θύματος, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη 47χρονη, να ρωτά στην περιοχή την ακριβή διεύθυνση του 50χρονου.