Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι γονείς της 21χρονης Έμμας η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένας 26χρονης στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία απλά την εγκατέλειψε.

Η μητέρα της 21χρονης κοπέλας, Κέλλυ Καμπάκη μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αλήθεια» μιλώντας για το πώς βιώνουν το πένθος και την απώλεια της Έμμας στην οικογένειά της.

«Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα» είπε η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας.

Η κ. Καμπάκη αναφέρθηκε στην απόφασή της οικογένειας να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους. «Το μεγαλείο ψυχής δεν είναι δικό μας, αλλά του παιδιού μας» υπογράμμισε η μητέρα της 21χρονης.

«Έγινε κακούργημα, αντί για πλημμέλημα το να χτυπήσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Και ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω το θυμό μου και την απογοήτευσή μου. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της Έμμας τονίζοντας πως οι νόμοι στην Ελλάδα «πάσχουν».

Η κυρία Καμπάκη συνεχίζοντας ανέφερε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 21χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την Έμμα έχει προφυλακιστεί.