Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 22χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επονομαζόμενος «Σάνι» ομολόγησε την πράξη του κατά την απολογία του ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 22χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ».

Όσον αφορά το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου, ο νεαρός Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι λογομάχησε με την 17χρονη, καθώς του ζήτησε να βαφτιστεί χριστιανός προκειμένου να παντρευτούν και να πάρει άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι μίλησε απαξιωτικά για το Κοράνι και τον Μωάμεθ, με τον ίδιο να απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη.

«Της έκανα κεφαλοκλείδωμα»

ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 17 ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

«Της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα “ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει.

Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα», φέρεται να είπε ακόμη στην 25η τακτική ανακρίτρια ο 22χρονος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε για Θεσσαλονίκη, ενώ έμαθε την επόμενη ημέρα από την τηλεόραση ότι είναι νεκρή. Ο νεαρός Πακιστανός φέρεται, τέλος, να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.