Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της κληρονομιάς του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα. Μετά την πληροφορία για δήμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων και των τραπεζικών καταθέσεων του γνωστού εκδότη από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, τώρα γίνεται γνωστό ότι ένας από τους δύο γιους του, ο Φρέντυ Τράγκας, αποποιείται το μερίδιο της κληρονομιάς που του αναλογεί.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του δικηγόρου του ο οποίος επισημαίνει πως: «Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος»

Όπως αναφέρει ο κ. Θέμης Σοφός, που εκπροσωπεί νομικά τον Φρέντυ Τράγκα, «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)».

Οπότε με τα νέα δεδομένα και βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μερίδιο στην κληρονομιά (που αποτιμάται σε άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ με πολυτελή ακίνητα σε διάφορα μέρη του κόσμου) έχουν πλέον ο δεύτερος γιος του αείμνηστου δημοσιογράφου Γιάννης Τράγκας, καθώς επίσης και η τελευταία σύζυγός του, Μαρία Καρρά.