Η σύλληψη πρώην παίκτη του Big Borther στη Ρόδο, μετά από καταγγελία για 21χρονης τουρίστριας για βιασμό, απασχολεί και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 21χρονη Βρετανίδα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της μετά την επίθεση και σώθηκε όταν τη βρήκε μια φίλη της.

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει διακοπές στη Ρόδο με άλλες τρεις φίλες της με αφορμή το τέλος των εξετάσεων στο πανεπιστήμιο και ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από τον πρώην παίκτη του Big Brother, όταν της ζήτησε να φύγει μαζί του από ένα κλαμπ.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πρώην παίκτης αρνείται τις κατηγορίες. «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Περιμένουμε την ιατροδικαστική που θα αποδείξει όσα λέει ο εντολέας μου» υποστήριξε ο κ. Αλεξανδρής, μιλώντας στον Alpha.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Κοκκινογένη, δικηγόρο της 21χρονης, η παρέα είχε πάει σε ένα κλαμπ, όπου ο κατηγορούμενος ζήτησε από τη νεαρή να βγουν έξω για να μιλήσουν, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό στενάκι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και της επιτέθηκε.

«Η πλεάτισσά μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στις φίλους της, οι ποίες την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και να κόψει τις φλέβες στους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» είπε ακόμη ο δικηγόρος της νεαρής Βρετανίδας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 21χρονη σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας αλλά έχει καταγωγή από το Λονδίνο όπου ζει η οικογένειά της.