Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ότι ήταν έγκυος, πριν από περίπου έναν χρόνο και πριν η Τζωρτζίνα υποστεί καρδιακή ανακοπή, που την άφησε τετραπληγική, σύμφωνα με μαρτυρία γιατρού στο tempo24.news.

Σύμφωνα με όσα λέει ο γιατρός, στο διάστημα που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και πριν υποστεί την ανακοπή, μεταφέρθηκε για εξέταση μαγνητικής τομογραφίας.

«Ήταν ένα παιδί γελαστό, που η εικόνα του δεν έδειχνε πως αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Της εξηγήσαμε πως πρέπει να μπει στο κουβούκλιο του μαγνητικού τομογράφου και δεν έδειξε πως φοβόταν. Μάλιστα για να μην τρομάξει κατά τη διάρκεια της εξέτασης, της δώσαμε ακουστικά που παίζουν μουσική. Τη ρωτήσαμε τι θέλει να ακούσει και μας είπε πως ήθελε τη frozen» περιγράφει ο γιατρός.

«Παράλληλα απευθυνθήκαμε στη μητέρα της και της είπαμε πως μπορεί να μείνει μέσα στο θάλαμο του μαγνήτη, εκείνη όμως βγήκε μετά από λίγα λεπτά. Μας είπε πως δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα στο θάλαμο γιατί ήταν έγκυος» προσθέτει ο γιατρός για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

 «Η εξέταση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα το κοριτσάκι ήταν υγιέστατο» καταλήγει.

«Η Ρούλα στις κηδείες ήταν ψύχραιμη» λέει φίλος της οικογένειας

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, μιλά φίλος της οικογένειας, προσπαθώντας να σκιαγραφήσει το προφίλ των γονέων των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Ο φίλος της οικογένειας αναφέρει, μιλώντας στο Πρωινό, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ήταν ψύχραιμη στις κηδείες της Μαλένας και της Ίριδας, αν και, όπως λέει «δεν μπορεί να γίνει ψυχολόγος στις κηδείες τους».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο φίλος της οικογένειας, σχολιάζει καυστικά ότι «πήγε σαν τον Brad Pitt να καταθέσει» ενώ εκτιμά ότι δεν έχει ανάμειξη στους θανάτους των τριών κοριτσιών, παρά μόνο ότι πιθανόν να ήξερε τι συνέβαινε μες στο σπίτι του και δεν το ανέφερε.