Newsroom

«Δεν έχω καμία αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δε νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά και ειδικά την Τζωρτζίνα που ήταν το πιο αγαπητό παιδί στον κόσμο. Ίσως από κάποιο λάθος χορηγήθηκε η ουσία στην Τζωρτζίνα» είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι, το παιδί που με έκανε θεία και όλη τη χαρά που σου δίνει ένα παιδί που μεγαλώνει, ήταν κομμάτι του εαυτού μου. Να πειράξω εγώ την Τζωρτζίνα; Δεν την πείραξα ποτέ. Εγώ τους έλεγα αφήστε το παιδί να κάνει ό,τι θέλει» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με όσα ακούγονται για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τρίτο πρόσωπο, τα οποία, σύμφωνα με την παρουσιάστρια της εκπομπής, εμπλέκουν και την ίδια.

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για το θέμα της κακοποίησης. Γνωρίζουμε τη Ρούλα και αυτό που είδαμε. Δεν το ξανασυζητήσαμε κιόλας γιατί είναι άλλα τα στοιχεία που προκύπτουν και δώσαμε βάση» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της τον ξυλοδαρμό της 33χρονης από άνδρες της αστυνομίας, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε.

«Η γραμμή από όλους της οικογένειας ήταν η ίδια. Ενάντια στον κ. Κουσουλό ήταν και ο Μάνος. Τώρα, το πώς άλλαξε γνώμη και τι ακριβώς έγινε, δεν θέλω να τοποθετηθώ» σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία δεν μπόρεσε να εξηγήσει τη στάση του γαμπρού της να πάει σε ένα δημοσιογραφικό γραφείο και όχι στη ΓΑΔΑ να επισκεφθεί την αδερφή της.

Τι λέει για τη σπιτονοικοκυρά η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Αναφορικά με το θέμα της σπιτονοικοκυράς, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε: «Από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανένα συγγενή πουθενά, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Και μία κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά τους είχε πει ότι δεν έχει κάποιον. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Υπάρχει πληρεξούσιο που το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή που ορίζει τον Μάνο. Μπορεί να πήγαινε η Ρούλα να κάνει κάποια ανάληψη, αλλά την απόδειξη την πήγαινε στη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος. Και τον Μάνο που πάνε να κατηγορήσουν ότι έχει πάει να καταχραστεί δεν υπάρχει αυτό. Από ό,τι γνωρίζω, η σπιτονοικοκυρά, είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις της στις πολύ αρχές επειδή δεν είχε κάποιον άλλον στον κόσμο να γράψει το ακίνητο στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε ποτέ, και ούτε τα παιδιά την πίεσαν να γίνει αυτό».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, επισημαίνοντας πως «δεν περίμενα αυτή τη μεταστροφή σε καμία περίπτωση. Μέχρι τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία, όλα όσα έλεγε δημόσια, τα έλεγε και σε μένα», ενώ διάβασε και το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον «αέρα» της εκπομπής.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, επίσης, τόνισε πως δεν γνωρίζει για την πώληση ακινήτου αξίας 250.000 ευρώ.

«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν η Ρούλα ήθελε να έχει κοντά της τον Μάνο, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω.

Εμείς σαν οικογένεια έχουμε μια συγκεκριμένη στάση, ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής, με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει κι εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα είχε κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. Είμαστε στην πλευρά ότι θέλουμε να βρεθεί η αλήθεια, όποια κι αν είναι για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα απ’ όλα και μετά η αθώωση της Ρούλας» σημείωσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.