Απέκλεισε το ενδεχόμενο να έδρασε μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου. «Έχω στοιχειώσει με αυτήν την υπόθεση όλο αυτόν τον καιρό. Αποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα» είπε στο Mega Καλημέρα.

Η 33χρονη αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία. Νωρίτερα ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της.

«Δεν είναι εύκολο να αποσπάσεις ομολογία, γιατί δεν έχει καμία ιδέα για αυτό που έκανε, θεωρεί ότι είναι ηρωίδα, γι’ αυτό η αστυνομία προσπαθεί να δέσει την υπόθεση. Υπάρχει κάτι περαιτέρω».

«Όλοι υποψιαστήκαμε τι συμβαίνει»

«Από παρόμοια υπόθεση που είχαμε στη Θεσσαλονίκη με αρσενικό, εκεί το είχε αγοράσει από το διαδίκτυο. Κατά τη δική μου άποψη έχουμε και απόπειρες (σ.σ. ανθρωποκτονίας) ή βαριάς σωματικής βλάβης, το τελευταίο κοριτσάκι προσπάθησε να το σκοτώσει» είπε η δικηγόρος αναφερόμενη στην κεταμίνη με την οποία σκότωσε την 9χρονη.

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι: «Υπάρχει η αρχή αποδείξεων στο δικαστήριο. Η απλή λογική, το αυτονόητο, μας δείχνει την αλήθεια πολλές φορές. Όταν έχουμε 2 θανάτους και έχουμε ένα παιδάκι που έχει συνέχεια προβλήματα υγείας, όλοι υποψιαστήκαμε τι συμβαίνει. Μέλος της οικογένειάς της δεν αναρωτήθηκε αν κάτι πάει λάθος;».