Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, με την Αστυνομία να αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Το tweet της αστυνομίας για τη σύλληψη

Έφτασε στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που ξεψύχησαν σε διάστημα 33 μηνών αιφνιδίως. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτέλεσαν ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατηθεί στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών και το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία. Κατά το διάστημα της κράτησης της, αναμένεται να εξεταστεί από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση. Το «κλειδί» που οδήγησε σε ραγδαίες εξελίξεις, ήταν ο εντοπισμός της τοξικής ουσίας κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Αυτό προέκυψε από τη διεξαγωγή τοξικολογικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων επιβεβαιώθηκαν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.