Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του συνόλου των ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Αστυνομικές πηγές σχολίασαν στο Newsbeast ότι «προχωράμε βήμα – βήμα, για να οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη όσους συμμετείχαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα».

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει τέσσερις νέες συλλήψεις, καθώς επίσης και ότι έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη έξι άτομα που αναζητούνται. Οι τέσσερις συλληφθέντες είναι όλοι τους νεαροί και συγκεκριμένα: 23, 22, 21 και 20 ετών. Οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες και ο τέταρτος αλβανικής καταγωγής, ενώ όλοι τους είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα. Άπαντες ανήκουν σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και φέρονται να έχουν παρελθόν σε οπαδικά περιστατικά βίας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος (σ.σ. του μαύρου που έφτασε στο σημείο της επίθεσης), το οποίο θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση DNA και δακτυλικά αποτυπώματα.