«Η δικογραφική πραγματικότητα, απέχει πολύ από την τηλεοπτική πραγματικότητα» τόνισε το πρωί της Δευτέρας (31/1) μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια και έχει προφυλακιστεί, Κωνσταντίνος Γώγος.

Μιλώντας για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες και να τις έντυνε καλόγριες ο δικηγόρος του είπε «για όλα αυτά που ακούγονται για τον πελάτη μου δεν υπάρχουν καταγγελίες, παρά μόνο μια, αυτή του βιασμού της ανήλικης».

Παράλληλα ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία απολύτως σεξουαλική επαφή με την ανήλικη κοπέλα και αυτό αποδείχθηκε κι από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Η Αστυνομία παρακολουθούσε τον πελάτη του επί μήνες, 24 ώρες το 24ωρο και δεν καταγράφηκε απολύτως τίποτα από αυτά που του καταγγέλλονται» συμπλήρωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

«Ακόμη και η μαρτυρία της κοπέλας που εμφανίσθηκε ως baby sitter, δεν αποτελεί καταγγελία γιατί η ίδια δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του πελάτη του» είπε ο Κωνσταντίνος Γώγος. «Δεν είναι καταγγέλλουσα, δεν έχει αναφερθεί πουθενά» υπογράμμισε ο δικηγόρος.