Περισσότερα στοιχεία προκύπτουν για την δράση του ιερέα που προφυλακίστηκε για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, καθώς οι καταγγελίες εναντίον του αυξάνονται εμπλέκοντας στην υπόθεση κι άλλες ανήλικες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 37χρονος φέρεται να είχε στοχοποίησει κι άλλα κορίτσια, με την 17χρονη να αποκαλύπτει τη σχέση του με 16χρονη που επίσης πήγαινε στο κατηχητικό.

Το βίντεο και οι απειλές

Η ανήλικη που αναφέρεται στην κατάθεση της 17χρονης έχει ήδη εντοπιστεί από τις Αρχές και έχει καταθέσει σε βάρος του ιερέα, ενώ φέρεται να έχει προσκομίσει βίντεο που αποδεικνύει τις σε βάρος της ασελγείς πράξεις.

Ο ιερέας φέρεται να την απειλούσε ότι εάν μιλούσε θα δημοσίευε βίντεο στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η 17χρονη, στην κατάθεσή της φέρεται να ανέφερε: «Μου έλεγε ότι δεν είμαι η μόνη που το έχω πάθει αυτό. Ότι το έχουνε πάθει και άλλα κορίτσια στη γειτονιά. Μου έλεγε “γιατί νομίζεις δε μιλάει κανένας; Τις περισσότερες τις έχω βιντεοσκοπήσει και τις απειλώ. Γιατί νομίζεις ότι η Τ… κάθεται κάθε μέρα στο σπίτι μου;”».

Συνελήφθη ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Το «ψάρεμα» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής

Ο ιερέας επικοινωνούσε με τα ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. H εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων συνεχίζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ιερέα παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

«Απέκρυπτε στοιχεία και από μένα το συνήγορό του και γι’ αυτό παραιτήθηκα από την υπεράσπισή του. Δεν διανοούμαι να εκπροσωπώ ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ούτε ψήγματα αθωότητας» είπε ο πρώην συνήγορος του ιερέα.

Σε βάρος του ιερέα εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει και τρίτη ανήλικη που φέρεται να έπεσε θύμα του, ενώ το φως της δημοσιότητας είχε δει και μία καταγγελία από 40χρονη, η οποία αποκάλυψε ότι την παρενοχλούσε.