Ως μάρτυρας κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (27/1) ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε βιασμό, με τις καταθέσεις για την υπόθεση να συνεχίζονται.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία, ο δικηγόρος του μάρτυρα, Θάνος Καρατσιώλη, ισχυρίζεται ότι ο εντολέας του παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα. «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» δηλώνει στο makthes.gr ο κ. Καρατσιώλης.

«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» πρόσθεσε ο κ. Καρατσιώλης.

Η κατάθεση του μάρτυρα έρχεται σε αντίθεση με την κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς ο ένας εκ των 3 εμπλεκόμενων, ο Κ.Π., ο οποίος είχε αναφέρει ότι η κοπέλα «φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ».

Άλλα δύο άτομα που ήταν στο πάρτι θέλουν να καταθέσουν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για τα όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Σημειώνεται ότι σήμερα ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 24χρονης Γεωργίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναμένονται ίσως και αύριο τα αντίστοιχα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί η κυρίως η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.