Μία πολύ περίεργη καταγγελία για ριφιφί, που έγινε από έναν 35χρονο άνδρα στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 35χρονος, οι άγνωστοι εισβολείς κατάφεραν να φύγουν με ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 150 κιλών, στο οποίο είχε κρυμμένα δεκάδες χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα. Αν και το περιστατικό καταγγέλθηκε μόλις χθες στην Ασφάλεια, ο 35χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η κλοπή έγινε στο διάστημα μεταξύ 12 και 19 Νοεμβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι δράστες -εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δίπλα ακριβώς στην αποθήκη του υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι- άνοιξαν τρύπα και απέκτησαν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, φόρτωσαν το βάρους 150 κιλών χρηματοκιβώτιο σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, αποκομίζοντας λεία 110.000 ευρώ σε μετρητά, συλλεκτικά νομίσματα και κοσμήματα. Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Κυψέλης επιχειρούν μέσω καταθέσεων και με “ξεσκόνισμα” γνωστών συμμοριών να φτάσουν στους δράστες.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.