Αποχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευή (12/11) από την Ευελπίδων όπου πέρασε από ανακριτή η η 49χρονη εικαστικός, η οποία πυροβόλησε την Πέμπτη (11/11) στο Χαλάνδρι τον γνωστό γιατρό.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου». Με τα λόγια αυτά επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις πώς βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενη για τους πυροβολισμούς.

Με ένα παραληρηματικό λόγο η 49χρονη εικαστικός βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή κατηγόρησε τον γιατρό, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ως βιαστή της κόρης τους.

«Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Απαγωγέας και βιαστής. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία… Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο» φώναζε.

Αντιμετωπίζει βαρύτατα αδικήματα

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για πέντε βαρύτατα αδικήματα. Συγκεκριμένα έχει ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη έστησε καρτέρι στην πυλωτή του σπιτιού του 68χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης και τον πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές, ενώ μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και η 12χρονη κόρη τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Newsbeast από την έξοδο της 49χρονης από τα δικαστήρια της Ευελπίδων:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος