Για τον 39χρονο που σκότωσε με 45 μαχαιριές την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου, μιλά η σύζυγός του, η οποία υποστηρίζει ότι διατηρούσε καλές σχέσεις με την άτυχη γυναίκα και «ήταν καλό παιδί, δεν ήταν βίαιος».

«Θέλω να αφοσιωθώ στα παιδιά μου, πρέπει να είμαι καλά για να τα μεγαλώσω. Εφόσον ο σύζυγός μου παραδόθηκε, θα πει ο ίδιος τι έγινε και ο ίδιος ξέρει καλύτερα τι έγινε. Όπως είπα και στην Ασφάλεια, με πήρε τηλέφωνο και μου ομολόγησε τι είχε κάνει» είπε αρχικά η σύζυγος του 39χρονου δράστη μιλώντας στο T-Live. «Η νονά του δεν μας συντηρούσε, δεν μας έδινε χρήματα, ο άνδρας μου δούλευε. Δεν ξέρω αν το έγκλημα έγινε για το ποσό των 2.000 ευρώ, μόνο εκείνος το ξέρει. Με τη νονά του είχε μία χαρά σχέση. Ό,τι σας λέει ο κόσμος, αυτό ισχύει. Όλος ο κόσμος αυτό λέει, ότι ήταν ένας καλός άνθρωπος, ένα καλό παιδί, ότι δεν ήταν βίαιος και ότι είχαν καλές σχέσεις με τη νονά του. Αυτό και ισχύει» υποστηρίζει.

Ο 39χρονος πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου για να απολογηθεί. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 39χρονος, που παραδόθηκε χθες το βράδυ (8.11) φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν δολοφόνησε τη νονά του ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μάλιστα παρέδωσε και ένα νάιλον σακουλάκι με λευκή ουσία.

Ο φερόμενος ως δράστης, φέρεται ότι δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, μέσα στο διαμέρισμά της και ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν ο 47χρονος γιος του θύματος, άτομο με κινητά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Στην συνέχεια την οδήγησε στο υπόγειο και μετά γύρισε στο σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το θύμα φέρει 42 μαχαιριές από αντικείμενο μικρό, αιχμηρό – όχι απαραίτητα αντικείμενο σπιτιού – σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά.