Βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας δείχνει πως φέρεται να είχε συνεργό ο δράστης της αιματηρής ληστείας στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο υπάλληλος που εργαζόταν εκεί. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα με στόχο τη ληστεία, χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τo thestival.gr, το βίντεο βρίσκεται στη διάθεση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δείχνει τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο και σε κοντινή απόσταση να συναντάται με τον συνεργό του. Πιθανόλογείται, σύμφωνα με την τοπική σελίδα, ότι το δεύτερο άτομο είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Στο 13ο δευτερόλεπτο του βίντεο φαίνονται οι δύο ληστές να περπατούν, ο ένας με λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα.

Φωτογραφία δείχνει δύο ληστές να κινούνται προς το κατάστημα

Παράλληλα το Open παρουσίασε και φωτογραφία που δείχνει τη στιγμή που ο δράστης κατευθύνεται στο κατάστημα με τα ψιλικά και φαίνεται να μην είναι μόνος. Ο κακοποιός κρατάει στο χέρι του ένα στρώμα. Μπάινει στο κατάστημα και ο συνεργός συνεχίζει τη διαδρομή. Μετά από ένα λεπτό ο δράστης βγαίνει από το κατάστημα και ακολουθεί τη διαδρομή του φερόμενου συνεργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε γάντια ενώ μέσα στο μαγαζί, άφησε το στρώμα με το οποίο έκρυβε το όπλο αλλά μια χάρτινη σακούλα. Εικάζεται ακόμα ότι εκτός από τα χτυπήματα, ο υπάλληλος ενδέχεται να δέχθηκε και πυροβολισμό.